مطبخ ! خروس خوان ، اول صبح ، دست و صورت همایونی خود را نشسته بودیم به خاطر مبارکمان خطور کرد که ما فرنگ رفته هستیم و سرد و گرم چشیده عالم ، دنیا هم که همه عوام می‌دانند دو روز بیش نیست چه برسد به ما قبله عالم. پس سبک سنگین نمودیم دیدیم بهتر است که یکی دیگر از هنرهای خاص خود را بر روی دایره ریخته بلکه عوام هم بهره برده ، شکر گذار ما باشند که حضرت والا هر بار آن‌ها را طوری نیک مسرور می‌کند. آن هنر هم چیزی نیست جز آشپزی. پس از این دست‌نویس به بعد شما افتخار میابید که از دستورات طبخ ما بهره ببرید بلکه کامتان مزه جدیدی را تجربه کند.

برای نخستین مطبخ دستور قارچ بالزامیکی را برایتان ذکر می‌کنم.

مواد لازم برای طبخ : [البته کار سختی است برای سایه عالم که بخواهد به شما مقدار مواد اولیه را بگویید چون ما در حد خودمان و یک حرم‌سرای چند صد نفری غذا طبخ می‌کنیم و نمی‌توانیم برای شما  رعیت تنظیم خانواده شده دو نفری بگوییم چه کنید و نکنید پس قدری به خود فشار آورده و مقادیر را حدس بزنید.]

قارچ تازه به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه

سرکه بالزامیک [سرکه بالزامیک اصل ایتالیا تهیه کنید که متفاوت است از هر آنچه تا حال دیده‌اید. ]

روغن برای سرخ کردن

قارچ بالزامیکی

ابتدا دست مبارک را که همیشه چون گل تمیز است مجدد شستیم که کمال تمیزی را به کار برده باشیم . بعد قارچ‌ها را کامل شستیم تا کثیفی و سیاهی بر آن‌ها باقی نماند. قارچ‌ها را برش می‌دهیم که البته بهتر است برش‌های درشتی باشد. بعد شروع می‌کنیم به سرخ کردن قارچ‌ها که در حین سرخ کردن نمک و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم. و سعی می‌کنیم که قارچ ها را در حین سرخ شدن هم زده تا همه جاهای آن‌ها سرخ شود.

سرکه بالزامیک

در آخر کار وقتی رنگ قارچ‌ها به تیرگی می‌زند. ماده جادویی خودمان را که مطمئنم شما فقط در سالادها استفاده می‌کردید و اگر ذات همایونی حضرت والا نبود و دست به قلم نمی‌شد بی‌خبر دار فانی را وداع می‌گفتید یعنی سرکه بالزامیک را به روی قارچ‌ها میریزیم و باز به هم زدن و سرخ شدن قارچ‌ها ادامه می‌دهیم و کمتر از یک الی دو دقیقه از سرخ کردن دست برداشته. قارچ بالزامیکی شما که مزه فوق‌العاده خاصی داشته آماده شده تا استفاده کنید و گرسنه از دنیا نروید :).

پیوست : ما که می‌دانیم شما نمی‌توانید دو کار را همزمان انجام دهید ، هم راه بروید و هم آدامس سق بزنید ، پس انتظار هم ندارم از دستور طبخ حضرت والا سر درآورده باشید پس پرسش‌های خودتان را مطرح کرده تا اگر سر ذوق بودیم پاسخ دهیم.همچنین بروید صفحه فیس پوک ما را لایک کنید که وظیفه‌تان است و بس !


   لیدا در تاریخ ۵ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

خدمت حضرت والا عرض شود که شکم همایونی به خوراکی های اجنبی عادت دارد :) وگرنه ما رعیت ها به همین نون و بوقلمون هم راضی هستیم از دولتی سر سرورمان :) ولی چون جرات سرپیچی از اوامر آن حضرت را نداریم این دستور طبخ را به دیده ی منت گذاشته و به شکم خود عروسیه مفصلی مبذول می داریم! باشد تا که این سرکه ی اجنبی در شکم هامان احساس غربت ننموده و به همیاری قارچ های وطنی هضم گردد :)


   مرجان در تاریخ ۵ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

والا حضرتا کمال تشکر از جناب همایونی را داریم ,امید است بنده ی حقیر در سایه التفات ملوکانه ی سرورم امشب سر ذوق باشیم و اهل خانه را حالی دهیم.


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۵ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به لیدا : سلام – ولی جدآ سرکه بالزامیک رو اینجوری با قارچ تست کنید. کلآ فقط باید بدونی که سرکه بالزامیک شیرینه برای همین قارچ‌ها یه کوچولو شیرین میشه ولی خب چون نمک و فلفل زدیم و در حال سرخ شدن هم بهش سرکه زدیم شیرینیش تو ذوق نمی‌زنه :). چاکریم.


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۵ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به مرجان : سلام – حتمآ درست کنی مرجان ها – بعدش بیا بگو مزه‌اش واقعآ چطور بود. نترس مورد غضب من هم واقع نمی‌شی اگه بگی بد بود. اینجور حضرت والای دل گنجیشکی هستم خب :).


   مریم در تاریخ ۶ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

این چاکر عرض کنم عکس فوق اگر حاصل دست ملوکانه حضرت همایونی باشد به وجدی آمدیم که نگو … نتیجه را به پیوست اعلام می داریم …


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۶ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به مریم: قارچه همین شکلی میشه اگه سرکه بالزامیک هم بیشتر بریزی مزه خاص قارچ بیشتر می‌شه. منتظر پیوست شما هم هستیم خب.


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۶ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به مریم :‌در ضمن شما سروری خانم :).


   لی لی در تاریخ ۶ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

میگما والی ( والا حضرت )
این چقدر بی ریخته… خوردیش ؟
ببخشیدا… یه جوریه… خیلی تاریکه…
نوش جان :( … ولی یه جوریه…


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۶ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به لی لی : سلام ، خب رنگ سرکه بالزامیکه دیگه – ولی در کل خوش مزه‌اس. یعنی درست نمی‌کنی ؟ شما که باید به میگو هم دسترسی بیشتری داشته باشی.


   دریا در تاریخ ۷ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

خدا رو شکر که رعیت به سبب کلیک رنجه توانست از افاضات همایونی بهره برد و بی آنکه فلک شود از او سئوال کند.
همین کاممان را شیرین کرد و بس! :))


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۷ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به دریا : سلام – البته متن که شوخی بود. شما سروری :).


   لی لی در تاریخ ۷ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

نه درست نمی کنم… من به شکل مسخره یی به قارچ… نیش زنبور… و پنی سیلین حساسیت دارم :(
تا الان هم قارچ نخوردم… البته فقط یه بار خوردم که رفتم بیمارستان بابت همین یادم نمیاد چه مزه یی داره… ولی اونو بو کردم… بوی خوبی داره…
اما با میگو تست می کنم نتیجه رو می گم… باید خوب باشه
نمی دونم…


   setare در تاریخ ۸ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

حضرت والا یه سوال اونایی که سرکه دوست ندارن چیکار کنن؟؟؟؟؟؟؟


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۸ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به لی‌لی : سلام – اوه اوه چه حساسیتی هست خب :). جالبه. قارچ به این خوشمزگی آخه چرا :). پس حتمآ با میگو رو بگو البته دستور غذای بعدیمون درباره میگو هست :).


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۸ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به setare : بسیار ساده هست نمی‌خورن :).


   ملیجک در تاریخ ۱۴ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

قبله عالم به سلامت باد چون فرموده والاحضرت قارچ ها را طبخ کردیم و این سرکه اجنبی بر ان افزودیم بر مزاج ما هم خوش امد این طعم فرنگی حال انکه سال هاست مخفیانه این سرکه معلوم و الحال را در میگوی نیز می ریختیم همه ترس مان این بود که قبله عالم بفهمند و به سان قرق کردن حمام پاریس در سفر فرانس بر مزاج حضرت والا نسازند و بر ما بندگان زیر سایه را غغب همایونی کنند. لذا لب بر سخن نگفتیم :)


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۱۴ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به ملیجک : سلام – چاکریم :). خب این اولین تایید بر دستور پخت قارچ بالزامیکی. بله دستورات بعدی درباره میگو و همین سرکه هم هست :).


   روزهای بی بازگشت در تاریخ ۱۶ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

تصویرش شبیه بادمجانه. من بادمجان دوست ندارم. سرکه هم.. الان حضور ذهن ندارم غذایی تناول می کنم (!!!) که در مواد اولیه اش سرکه موجود باشه.
اما طنز مطلب رو (تا پیش از تشریح تهیه غذا) دوست داشتم.
امیدوارم مطبخ های بعدی به درد ما هم بخوره.


   يزدي در تاریخ ۱۶ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

سوال مسابقه :
اين جمله از کيست ؟
بعد از مدت‌ها ننوشتن برگشتم ! بارها قول دادم اینبار پیوسته می‌نویسم ولی ممکن نشده ، ولی انگار اینبار متفاوت از قبل شوری غریب مثل آغاز برای نوشتن دارم.
الف . حضرت والا
ب. جناب جامبو
ج. جيمبو
د. جناب آقاي حضرت والا مامبو جامبو
ه. هيچکدام
و. اما چرا آيا ؟


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۱۶ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به یزدی: سلام – من نه تکذیب میکنم و نه تایید :).


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۱۶ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به روزهای بی‌بازگشت : نه شبیه قارچه :). این سرکه هم فرق داره ها خوشمزه‌اس و گرنه منم سرکه دوست ندارم. این سرکه بالزامیکه.


   روزهای بی بازگشت در تاریخ ۱۹ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

والا حضرت تلاش مضاعف ننمایند تا به ما عوام (!) تلقین نمایند شکلش شبیه قارچه. ما با کمال رعایت احترام.. حس بادمجان بودن این غذا به ذهنم مان دست داد.. پس شبیه بادمجان است ولا غیر!!!
در ضمن.. ما از آن دست عوام مطیع ِ کورکورانه نیستیم هاااا! در اواخر زمان اجداد قجری شما (یا شاید هم کمی پس از پهلوی)، از دیار خودمان به خطه دیگری تبعید شدیم. (خواستیم بگیم حواس تون کاملا جمع ولایات تون باشه و عوام رو خرسند نگه دارین .. دیدید هوس بیداری و اینها به سرمان زد D:).
حالا.. سرکه رو تأکید می کنید خوشمزه ست.. شاید در آینده امتحان کنیم. لازم به ذکر است عوام خوشحال می شوند این نوع سرکه از دستان همایونی – منتها شسته شده! D: – پیشکش گیرند.


   سولماز در تاریخ ۲۲ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

من که عاشق قارچم حتما” این سبک طبخ رو هم امتحان میکنم :)


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۲۸ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به روزهای بی‌بازگشت: سلام – کامنتتون فوق‌العاده بود. ما چاکریم و بس :).


   حضرت والا مامبو جامبو در تاریخ ۲۸ام تیر ۱۳۹۲ گفته:

به سولماز : سلام – اگه درست کردین خبر بدین چطور بوده :).





  • امکانات
  • ایمیل خود را وارد کنید

    * با وارد کردن ایمیل خود مطالب جدید برای شما ایمیل می‌شود