در سیستم‌عامل اوبونتو اگه شما logout کنید و مجدد به کاربر خودتون login کنید برنامه‌های

که باز بودن بسته شدن و به نوعی شما با مشکل مواجه می‌شید.برای اینکه بعد از logout

کردن موقعیت و حالت برنامه ها حفظ بشه باید مسیر و روش زیر رو طی کنید:

از System گزینه Preferences گزینه Startup Applications رو انتخاب کنید و به تب

options برید.

در این قسمت باید تیک گزینه Automatically remember را بزنید.

 





  • امکانات
  • ایمیل خود را وارد کنید

    * با وارد کردن ایمیل خود مطالب جدید برای شما ایمیل می‌شود