hobbit

اگه به سری فیلم‌های ارباب حلقه‌ها علاقه داشتید ، بهتره سری فیلم‌های در دست تولید هابیت رو هم ببینید. اولین فیلم از سری فیلم‌های هابیت : هابیت ، یک سفر غیر منتظره رو از دست ندید.

images

اگه دوست دارید بدونید حلقه چطور از گالوم دزدیده شد و به دست هابیت ما یعنی بیلبو بگینز افتاد و خیلی از داستان‌های پیش از ارباب حلقه‌ها رو بدونید این فیلم رو تماشا کنید.در کل هم بد نیست بدونیم که هابیت چیه  :) ؟

هابیت توی داستان‌های تالکین اینطوری توصیف شده : موجودی شبیه به انسان ولی با قدی نصف انسان ، هابیت‌ها عاشق زندگی آروم و پرخوری هستند و همچنین علاقه‌ای به ماجراجویی ندارن. در ضمن هابیت‌ها پاهای بزرگ‌های دارن و هیچ وقت کفش نمی‌پوشن چون کف پاهاشون یه جور چرم طبیعی داره. حالا فرض کنید یه هابیت که علاقه‌ای به ماجراجویی نداره چطور با یه سری دورف و گاندالف جادوگر راهی ماجراجویی می‌شه تا بزنه اسماگ اژدها رو بکشه :).

این فیلم مربوط به سال ۲۰۱۲ هست و تا چند ماه دیگه قسمت بعدی هابیت نیز اکران می‌شه. صفحه ویکی‌پدیا فارسی این فیلم رو هم مشاهده کنید.

پیوست : بخوانید دیگر پست‌های سینمایی را ! صفحه فیس‌پوکی ما را هم لایک کنید :).

مطبخ ! خروس خوان ، اول صبح ، دست و صورت همایونی خود را نشسته بودیم به خاطر مبارکمان خطور کرد که ما فرنگ رفته هستیم و سرد و گرم چشیده عالم ، دنیا هم که همه عوام می‌دانند دو روز بیش نیست چه برسد به ما قبله عالم. پس سبک سنگین نمودیم دیدیم بهتر است که یکی دیگر از هنرهای خاص خود را بر روی دایره ریخته بلکه عوام هم بهره برده ، شکر گذار ما باشند که حضرت والا هر بار آن‌ها را طوری نیک مسرور می‌کند. آن هنر هم چیزی نیست جز آشپزی. پس از این دست‌نویس به بعد شما افتخار میابید که از دستورات طبخ ما بهره ببرید بلکه کامتان مزه جدیدی را تجربه کند.

برای نخستین مطبخ دستور قارچ بالزامیکی را برایتان ذکر می‌کنم.

مواد لازم برای طبخ : [البته کار سختی است برای سایه عالم که بخواهد به شما مقدار مواد اولیه را بگویید چون ما در حد خودمان و یک حرم‌سرای چند صد نفری غذا طبخ می‌کنیم و نمی‌توانیم برای شما  رعیت تنظیم خانواده شده دو نفری بگوییم چه کنید و نکنید پس قدری به خود فشار آورده و مقادیر را حدس بزنید.]

قارچ تازه به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه

سرکه بالزامیک [سرکه بالزامیک اصل ایتالیا تهیه کنید که متفاوت است از هر آنچه تا حال دیده‌اید. ]

روغن برای سرخ کردن

قارچ بالزامیکی

ابتدا دست مبارک را که همیشه چون گل تمیز است مجدد شستیم که کمال تمیزی را به کار برده باشیم . بعد قارچ‌ها را کامل شستیم تا کثیفی و سیاهی بر آن‌ها باقی نماند. قارچ‌ها را برش می‌دهیم که البته بهتر است برش‌های درشتی باشد. بعد شروع می‌کنیم به سرخ کردن قارچ‌ها که در حین سرخ کردن نمک و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم. و سعی می‌کنیم که قارچ ها را در حین سرخ شدن هم زده تا همه جاهای آن‌ها سرخ شود.

سرکه بالزامیک

در آخر کار وقتی رنگ قارچ‌ها به تیرگی می‌زند. ماده جادویی خودمان را که مطمئنم شما فقط در سالادها استفاده می‌کردید و اگر ذات همایونی حضرت والا نبود و دست به قلم نمی‌شد بی‌خبر دار فانی را وداع می‌گفتید یعنی سرکه بالزامیک را به روی قارچ‌ها میریزیم و باز به هم زدن و سرخ شدن قارچ‌ها ادامه می‌دهیم و کمتر از یک الی دو دقیقه از سرخ کردن دست برداشته. قارچ بالزامیکی شما که مزه فوق‌العاده خاصی داشته آماده شده تا استفاده کنید و گرسنه از دنیا نروید :).

پیوست : ما که می‌دانیم شما نمی‌توانید دو کار را همزمان انجام دهید ، هم راه بروید و هم آدامس سق بزنید ، پس انتظار هم ندارم از دستور طبخ حضرت والا سر درآورده باشید پس پرسش‌های خودتان را مطرح کرده تا اگر سر ذوق بودیم پاسخ دهیم.همچنین بروید صفحه فیس پوک ما را لایک کنید که وظیفه‌تان است و بس !

فیدلی

اگه سرویس محبوب گوگل ریدر رو می‌شناسید باخبرید که تا چند روز دیگه این سرویس از سمت گوگل برای همیشه بر چیده میشه و ما هم راهی نداریم جز اینکه بار و بندیل رو جمع کنیم و آدرس فید‌هامون رو ببریم یه جای پهن کنیم به هر حال. دو تا سناریو وجود داره که کجا بریم پهن کنیم بساط رو :) :

۱ – یک برنامه روی کام‍پیوتر[ماشین] خودمون نصب کنیم که قابلیت خوندن RSS یا همون فید‌های ما رو داشته باشه و به صورت محلی به فیدها دسترسی داشته باشیم. خب اینطوری دیگه همیشه نیاز داریم تا برنامه مذکور باشه.

برای این سناریو من برنامه موزیلا تاندربرد رو پیشنهاد می‌کنم که علاوه بر اینکه امکان دریافت و ارسال ایمیل داره – امکان نگهداری از فیدهای شما رو هم داره. این برنامه به صورت پیش‌فرض توی اوبونتو هم نصبه :|.

۲ – سناریو دوم اینه که بریم یه سرویس آنلاین پیدا کنیم که مثل گوگل ریدر بشه بهش اعتماد کرد. بدون توضیح اضافه باید بگم پیشنهاد اول و آخر فیدلی هست. مزیت این سرویس آنلاین اینه که با اکانت جی‌میل شما تمام فیدهاتون رو از گوگل ریدر وارد می‌کنه و بدون درد و خون‌ریزی ماجرای انتقال به اتمام می‌رسه و بخش بعدی یعنی اینکه یه مدت باهاش کار کنید تا بهش عادت کنید و بعد معتادش بشید شروع میشه.

پشت گوش نندازید همین امروز بار و بندیل رو از گوگل ریدر جمع کنید.

پیوست : فید یا خوراک وب چیست ؟

نصرت رحمانی

” این روزها با هر که دوست می‌شوم احساس می‌کنم، آن‌ قدر دوست بوده‌ایم که دیگر وقت خیانت است. “
[متن بالا قسمتی از شعر انهدام از نصرت رحمانی است.نصرت رحمانی زاده سال ۱۳۰۶است او  خرداد سال ۱۳۷۹ دیده بر جهان بربست.]

” باید به قفل ها بسپاریم  / با بوسه ایی گشوده شوند / بی رخصت کلید ”

[متن بالا قسمتی از شعر کنایه از نصرت رحمانی است.]

” ماهیان می دانند عمق هر حوض به اندازه‌ی دست گربه است “

[متن بالا از کتاب تبعید در هفت چنبر زنجیر است.]

” باران که بیاید  / از دست چترها / کاری بر نمی آید / ما اتفاقی هستیم / که افتاده ایم “

پیوست : درباره نصرت رحمانی بیشتر بدانید ! همچنین بخوانید دیگر مطالب ادبی را !

فنجان قهوه

همیشه این مشکل رو داریم که  فنجان چای و خصوصآ قهوه‌مون سر ریز میکنه و قطره‌های رنگی چای و قهوه روی میزکارمون و یا بدتر از اون کاغذها و نوشته‌هامون میریزه و یا گاهی کتاب‌های گران بهامون رو کثیف می‌کنه. این مشکل برای سال‌ها در طول قرن‌ها با بشر بوده و خب به نظر کسی به فکرش نرسیده بشینه این مشکل رو حل کنه ! بلاخره بشر داره میره مریخ ! چکه کردن چای و قهوه از فنجان رو باید بتونه حل کنه !

اینجا بود که Kim Keun Ae پا پیش گذاشت و فنجانی طراحی کرد که با بهره بردن از خاصیت چای و قهوه و ترکیب اون با فیزیک ، یک شیار در پایین فنجان قرار داد تا قطرات چای و قهوه  برای خودشون اونجا گیر کنن و میز و کاغذ شما در نهایت تمیز باقی بمونه :).

فنجان قهوه

فنجان قهوه

cup-4

پیوست : صفحه حضرت والا مامبوجامبو را در فیس  بوک لایک کنید :). همچنین بخوانید دیگر ذهن‌های خلاق را !

  • امکانات
  • ایمیل خود را وارد کنید

    * با وارد کردن ایمیل خود مطالب جدید برای شما ایمیل می‌شود